Picture's description

Čistilci tal in pripomočki za čiščenje tal Vileda

Objekti se razlikujejo glede na površino tal, strukturo, frekvenco pohodnosti, higieno, zdravje in varnostne zahteve, kjer en sistem za čiščenje tal navadno ni dovolj za vse vaše potrebe. Zato so čistilci tal Vileda Professional odlična rešitev med vodilnimi sistemi za čiščenje tal. Naši pripomočki za čiščenje tal Vileda Swep, ali klasični sistemi kot so Vileda UltraSpeed Pro, UltraSpeed Mini in Močo bodo pokrili vsa možna področja za čiščenje tal vseh vrst v vseh tipih poslovnih panog. Z izbiro ustreznega sistema za vaše potrebe lahko dosežete boljši učinek čiščenja, ergonomičnost in nižje skupne stroške čiščenja.

Pravi čistilci tal lahko močno olajšajo delo zato Vileda nudi prave pripomočke za vas

Naše linije čistilcev za tla vam nudijo popolno fleksibilnost pri delu ne glede na obseg. Naši sistemi za čiščenje so tako primerni za manjše in večje prostore, poslovne objekte, živilske obrate in industrijske prostore. Glede na velikost in potrebe bodo pripomočki za čiščenje iz linije UltraSpeed in UltraSpin prinesli veliko moč čiščenja z rednim ožemanjem.

Mokro čiščenje tal s sprotnim pršenjem je sedaj še hitrejše

Uporabite naš profesionalni pripomoček SprayPro in dozirajte čistilo direktno iz ročaja in se tako osvobodite odvečne posode z čistilom. Hitro in uspešno brisanje tal in drugih površin je z našimi sistemi 100% optimizirano.

Filtriranje
Metoda :
Tip brisal :
m2 na dan :

Swep sistem

Swep sistem je naš sistem čiščenja s predpripravo mopov, katerega naši kupci uspešno uporabljajo že več kot 40 let. Favorit čiščenja tal leto za letom pridobiva nove inovativne produkte.

Več

UltraSpeed pro sistem

Najboljši in najučinkovitejši sisitem čiščenja z vedrom in ožemalcem. Enostaven za uporabo pri čemer dodatno izobraževanje ni potrebno, pri čemer pa se lahko uporablja na vseh površinah. Za enostavna manjša čiščenja začnite z enovedrnim sistemom.

Več

UltraSpeed Mini

Narejen za čiščenja manjših površin. UltraSpeed Mini združuje ergonomičnost, učinkovitost in zdravstvene prednosti večjega UltraSpeed Pro sistema.

Več

CombiSpeed Pro

Sistem čiščenja tal z ravno ploskvijo sestavlja širok asortima mopov na žepke ali jezičke za uporabo na različnih tipih tal. Od najučinkovitejših mopov Trio mop in MicroSpeed mop in ekonomičnih mopov kot so Contract, Base..

Več

SprayPro

SprayPro je professionalni pripomoček za čiščenje tal. Vlijte raztopino v ročaj in že imate vse kar potrebujete za čiščeje tal, stopnišč, v enem izdelku.

Več

UltraSpin Mini

UltraSpin Mini je enostaven za uporabo, namenjen čiščenju manjših površin. Sestavlja ga revolucionarni vrtljivi ožemalnik in mikro mop iz 100% mikrovlaken.

Več

SuperMop

Vileda Professional Močo ( Super mop) je kompakten sistem za uporabo manjših ali srednje velikih površin. Edinstvena sestava za boljšo manipulacijo z bakterijami.

Več

Krpe za tla

Visokokakovostne in dolgotrajne krpe, ter učinkovite krpe za enkratno uporabo, ki združujejo vse karakteristike Vileda Professional izdelkov.

Več

Brisanje prahu

Brisanje prahu je mogoče z krpami za enkratno uporabo ali pa s pranimi mopi. Nemenjeni so hitremu brisanju prahu ali dnevnem čiščenju manj umazanih površin.

Več