VP_Virus-Removal_MicronSolo_1920x550.jpg

NOV NIVO ČISTOČE: Moč mikrovlaken močnejša od Corone!

Od nekdaj smo skrbeli za to, da zagotovimo najvišjo stopnjo čistoče na najučinkovitejši in najvarnejši način: v boju s pandemijo smo z vami.

Vileda Professional - varnost je na prvem mestu

Vsak izdelek Vileda Professional je zasnovan tako, da presega tudi najvišje standarde kakovosti z namenom, da bi zmanjšal vsakodnevno tveganje pri delu naših strank.

Neodvisni inštituti so dokazali izjemno učinkovitost naših izdelkov: naša paleta NEXT LEVEL CLEAN vključuje krpe iz mikrovlaken, ki lahko s površin odstranijo do 99,99% Corona virusa*.

Prvi smo ponudili krpe iz mikrovlaken, ki (z neodvisnimi teesti potrjeno) dokazano odstranjujejo Corona virus (ter bakterije), ker verjamemo, da višjo stopnjo higiene,ki jo vsi vzdržujemo, hitreje lahko krizo pustimo za seboj.

Kpre in mopi za enkratno uporabo

MicronSolo

Krpa iz mikrovlaken ze enkratno uporabo s superiornim učinkom čiščenja dodatnimi vlakni viskoze za odličen navzem vode. Dokazano odstranjuje 99.99%virusov iz površine.

MicronOne_Premium_305x305.png

MicroOne Premium Mop

MicroOne Premium Mop z zmogljivostjo čiščenja iz mikrovlaken, vsebuje zelo fino razcepljeno mikrovlaken. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

Krpe za večkratno uporabo

MicronQuick

Naša krpa MicronQuick je narejena iz revolucionarnih mikrovlaken in dosega vrhunske lastnosti čiščenja tudi v mikroskopskih strukturah. Dokazano odstranjuje 99,86% virusov s površin.

PVAmicro_305x305.png

PVAmicro

Naša najuspešnejša krpa iz mikrovlaken PVAmicro doseže rezultate čiščenja brez lis samo v enem koraku z edinstveno tehnologijo in kombinacijo mikrovlaken in premaza PVA. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

NanoTech_micro_305x305.png

NanoTech Micro

Naša krpa NanoTech je sestavljena iz neskončnih mikrovlaken ter dodanimi delci srebra za splošno visoko zmogljivost čiščenja in protibakterijsko zaščito vlaken. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

MicroTuff_Plus_grey_305x305.png

MicroTuff Plus

MicroTuff Plus je idealna krpa iz mikrovlaken z izjemno prostornino za obsežno čiščenje, ki omogoča časovno učinkovito čiščenje velikih površin. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

MicroTuff_Swift_grey_305x305.png

MicroTuff Swift

MicroTuff Swift z izjemno finimi mikrovlakni v kombinaciji z večjim volumnom odlično deluje na vseh vrstah površin. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

Systems

Swep_MicroPlus_305x305.png

Swep System

Swep system je naš sistem namenjen čiščenju po metodi pred.priprave, ki ga naše stranke uspešno uporabljajo že več kot 40 let. Najljubši sistem za čiščenja tal vsako leto skrbo prenavljam in inoviramo način čiščenja. 

Swep MicroPlus Mop​​​​​​​

MicroPlus je idealna krpa za brisanje, primerna za suho, vlažno in mokro čiščenje. Dokazano odstranjuje 99,99% virusov s površin.

Ne glede na to, kje ste, lahko zaupate moči in kakovosti naših izdelkov.

Bodite varni, bodite zdravi z Vileda Professional.


* Za popolna poročila o preskusih za vsak izdelek se obrnite na Vileda Professional