Rešitve za čiščenje v maloprodji z Vileda Professional

Prinesite higieno v maloprodaji in zaupanje kupcev na naslednjo raven

Trgovine in druge javne površine so pod stalnim nadzorom odjemalcev. Zato ljudje pravijo, "prodaja na drobno je podrobna". Še posebej, ko gre za čistočo: če je le eno mesto umazano, lahko kupci domnevajo, da je tudi ostalo mesto. Naprave in oprema v vaši trgovini morajo biti kadarkoli videti najboljše. Kakovost čiščenja v maloprodaji bo vplivala na privlačnost vaše trgovine:

  • 96% kupcev navaja poslovno podobo kot izredno ali nekoliko pomembno
  • 52% kupcev se je izognilo podjetju, ker je bilo videti "umazano" od zunaj
  • Po prvem obisku se več kot 80% kupcev ni vrnilo - 32% jih je kot "glavni razlog" navedlo kot "umazano"

Poleg tega predpisi o zdravju in varnosti zahtevajo, da so vse talne obloge in površine v trgovinah, supermarketih in nakupovalnih centrih, čiste in suhe, da bi se izognili naključnim poškodbam, kot so drsenje na razlitih tekočinah.

Naše rešitve za čiščenje v maloprodaji vam pomagajo izboljšati rezultate čiščenja v trgovinah. Namenjeni so različnim uporabam:

  • Čiščenje supermarketov
  • Čiščenje nakupovalnega centra
  • Čiščenje parkov
  • Druga čiščenja v maloprodaji

Izkoristite povečano produktivnost

Osebje za čiščenje v maloprodajah morajo delati hitro in diskretno, da ne motijo ​​maloprodajnega osebja in strank v času nabave. Tako mora biti čistilni pripomoček preprost in hiter za uporabo.

Vileda Professional rešitve za čiščenje v maloprodaji in supermarketih omogočajo varnejšo čiščenje, z manjšim tveganjem za kupce, osebje in izdelke, medtem, ko zmanjšujejo stroške s pospešitvijo postopka, povečanjem produktivnosti vašega osebja in zmanjšanjem potreb po čistilih.

Ugotovite, kaj naši izdelki lahko naredijo za vaše individualne potrebe. Pišite nam in nam dovolite, da vam svetujemo.

Varnejše čiščenje v maloprodajah se izplača na več načinov

Brezskrbnost za vaše osebje

Z izbiro naših enostavnih rešitev in ergonomskih izdelkov ne samo, da svoje osebje opremite z najboljšimi orodji za učinkovito delo, temveč preprečite tudi odsotnost osebja zaradi zdravstvenih težav:

  • Ankete EU ocenjujejo stopnjo odsotnosti z> 12% med čistilci s povprečnim trajanjem 25 dni
  • Visok delež odsotnosti zaradi astme in dermatitisa zaradi kemikalij in nezadostnega prezračevanja
  • 40%, ki jih povzročajo mišično-skeletni problemi, ki bi jih lahko preprečili z bolj ergonomskimi maloprodajnimi čistilnimi rešitvami

Odstranite bakterije

Naša ponudba vključuje mope in krpe iz mikrovlaken, ki odstranjujejo do 99,9% bakterij. Prav tako odstranijo bistveno višje ravni prahu in umazanije s površin kot običajne mikrokrpe.

Poleg tega pri čiščenju z mikrovlakni ni lepljivih kemičnih ostankov na težko dostopnih mestih, kot na primer za policami ali pod enotami, na katerih mikroorganizmi uspevajo.

Preprečite drsenje

Posebno pomembna so suha tla: spotikanja in zdrsi še vedno predstavljajo 60% večjih poškodb v maloprodaji - noben drug vir nevarnosti ne povzroča več nesreč. Materiali naših maloprodajnih čistilnih pripomočkov in priporočenih načinov uporabe pustijo tla skoraj suha.