Skupaj bodimo inovativni

Bodite v prednosti z Vileda Professional

Razvijamo tehnologije, izdelke, rešitve in storitve, ki opredeljujejo industrijo skupaj z našimi strankami in raziskovalnimi partnerji - ker jih ne želimo razmišljati pred vami ampak z vami.
"Inovacije za profesionalne uporabnike" je naše vodilno načelo v tem procesu, kar pomeni, da naše stranke obravnavamo sebi enako in vsako mnenje skrbno preučimo
Z vsakim novim razvojem poskušamo presegati njihova pričakovanja in lastne omejitve. Navsezadnje nismo nikoli želeli pluti s tokovi, temveč biti v prihodnosti. Vse - od najmanjše tkanine do naše vizije prihodnosti čiščenja - ustreza tej ideji.

Dobiček iz najvišjega nivoja kakovosti

Iz dneva v dan vam pomagamo, da se pisarniški delavci počutijo udobno, bolnišnični bolniki hitro ozdravijo, hotelski gostje uživajo svoje bivanje in farmacevti varno proizvajajo zdravila.
Ključ za doseganja tega je izjemna kakovost: najsodobnejše raziskave in razvoj, najboljša izbira materiala, trajnostne proizvodne metode in obsežno testiranje vseh naših čistilnih rešitev.
Ta kakovost se pozitivno odraža ne le na naši naši blagovni znamki, temveč tudi na vsa podjetja, ki uporabljajo naše izdelke: Delo z Vileda Professional je pametno, saj je zelo donosno.

Zanašajte se na našo poslovno etiko

  • Smo vodilni in ne zasledovalci - verjamemo v ustvarjanje ozračja stalnega razvoja in izboljšanja izdelkov, procesov, sistemov in človeških odnosov
  • Razvijamo celovite rešitve in ne le posameznih izdelkov - zaradi česar je uporaba ne samo lažja, temveč vam v povračilo prihrani denar 
  • Naše vodilo je, da zadovoljimo trenutne in prihodnje potrebe naših strank potrebe - zadovoljni smo samo, ko ste vi zadovoljni.
  • Načrtujemo ostati spredaj - vsako leto močno vlagamo v razvoj konceptov in rešitev, ki krepijo vaš poslovni položaj v industriji
  • Nikoli se ne prenehamo učiti - veliko povezovanje z različnimi področji vedno pridobivamo nova znanja in ideje za nadaljnji inovativni razvoj.