Čiščenje restavracij in kuhenj z Vileda Proffessional

Varnost hrane in higiena: Ohranite posel zdrav

Ohranjanje najvišje ravni higiene in varnosti hrane v restavracijah, kuhinjah in gostinskih objektih je bistvenega pomena za dolgoročno uspešnost in ugled vašega podjetja. Ne le, da bi kupce ohranjali zdrave in srečne, temveč izboljšali standarde kuhanja in dobro počutje osebja.

Vendar pa ni lahka naloga, doseganje  izredno visokih zahteve prehrambene industrije. Zakoni in predpisi vplivajo na dejavnost v restavraciji in gostinstvu, tako nacionalno kot evropsko.

Da bi izpolnili te predpise - in hkrati zagotovili učinkovitost in kakovost proizvodnje vašega podjetja - je ključnega pomena pet dejavnikov:

1. Racionalen in učinkovit načrt higienski plan

2. Sodobne metode čiščenja, ki ustrezajo individualnim potrebam vašega delovanja

3. Širok izbor visoko kakovostnih, barvno kodiranih pripomočkov

4. Individualno  usposabljanje osebja

5. Čiščenje mikrovlaken za dolgotrajno ali enkratno uporabo

Ob upoštevanju vaših individualnih potreb lahko ustvarimo prilagojen plan čiščenja in higieno, ki bo ustrezala vašemu HACCP (globalnemu načrtu za analizo nevarnosti in kritičnih kontrolnih točk). Poleg tega vam ponujamo prave izdelke, sisteme in usposabljanja za zagotovitev vašega uspeha.

Pišite nam neposredno in nam dovolite, da vam svetujemo.

Ustreza HACCP standardom za čiščenje območij pri predelavi hrane

Čiščenje z največjo učinkovitostjo: Ohranjanje prednosti

Ne glede na to ali so restavracije ali kantine v prehrambenem sektorju so čedalje bolj pod pritiskom, da bi mize obrnili in čim prej očistili tla in površine nad tlemi, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali vplivali na izkušnje s strankami. Enako velja za čiščenje vogalov v supermarketih: vzdrževanje higiene ali čiščenje politja je vprašanje hitrosti. Vendar pa je razlika med čiščenjem in učinkovitem čiščenjem.

Da bi zadovoljili današnja pričakovanja glede varnosti živil, so naši inženirji ustvarili uporabniku prijazne in razumljive sisteme izdelkov ter načine čiščenja restavracij in kuhinj, ki lahko dramatično pospešijo vaše delovanje. Rezultat: boljša higiena z manj časa in manj napora.

Pravi izdelki za čiščenje restavracij in kuhinj: Preprečevanje nezaželenih obiskovalcev

Profesionalne kuhinje so zahtevna okolja z več možnimi nevarnostmi. Zato je osebna varnost z roko v roki z varno hrano in higieno.

Varnostna- protizdrsna tla, na primer, potrebujejo posebne metode čiščenja, da ostanejo urejena in varna. Izvajanje sistematičnega čiščenja je zato ključna zahteva HACCP. Preprečevanje navzkrižne kontaminacije je še en kritični vidik varnosti živil. Najbolj osnovni način, da se izognemo navzkrižni kontaminaciji, je, da ločite hrano in pripravljeno hrano in uporabite namensko, barvno kodirano posodo za čiščenje.

Ponujamo vam mikromope in krpe, ki učinkovito odstranjujejo do 99,9% bakterij brez uporabe kemikalij v kuhinjah in na drugih področjih predelave hrane, kot tudi barvne krpe, za katere se je izkazalo, da podpirajo sistematičen pristop higienskega čiščenja.

Najpogosteje uporabljene krpe za enkratno uporabo, ki niso iz mikrovlaken, ne ustrezajo izzivom industrije. Ker prehod na mikrovlakna lahko zmanjša količino odpadkov, kemikalij in stroškov.

Globinsko čiščenje, čiščenje na kraju samem, pobiranje razlitja - ne glede na potrebo, imamo rešitev za hitro, učinkovito in higiensko čiščenje.