Čistilne reštive Vileda Professional v zdravstvu

Obvladujte izzive na zelo občutljivih površinah

Higiena v zdravstvenih ustanovah, kot so bolnišnice in domovi za ostarele, je ključnega pomena, zlasti v času naraščanja okužb. Zagotavlja zdravje in dobro počutje ljudi in je pogosto "stvar življenja in smrti". Zato je bistvenega pomena doseči najvišjo stopnjo čistosti in največjo kontrolo kontaminacije.

Vileda Professional vam lahko priskrbi, kar je potrebno za zvišanje ravni higiene in zmanjšanje stopnje okužb, z znatno nižjimi skupnimi stroški čiščenja. Vsi naši sistemi čiščenja za zdravstvene ustanove zagotavljajo prilagodljiv, visokotehnološki pristop in se lahko uporabljajo na številnih zelo občutljivih področjih. Poleg tega se lahko izdelki prilagodijo vašim posebnim potrebam in zahtevam.

Zagotovite najvišje možne higienske standarde pri Vileda Professional. Pišite nam, da dobite ponudbo po meri.

Dokazana rešitev za odstranjevanje bakterij in doseganje standardov kontrole nad infekcijami

Uporabite naše široko znanje čiščenja v zdravstvu v vašo korist

Z več kot 50 leti izkušenj v Vileda Professionalu poznamo potrebe zdravstvene industrije. V preteklih letih razvijamo, izdelujemo in zagotavljamo vrhunske rešitve za čiščenje zdravstvenega sektorja. Smo strokovnjaki, ko gre za higiensko čiščenje.

1. Naše raziskave in razvoj potekajo interno: veliko hitreje reagiramo na sodobne tržne pogoje - pa tudi na vaše individualne potrebe.

2. Uporabljamo patentirane tehnologije: izdelke razvijamo le z najnovejšimi tehnologijami, ki ne ustrezajo le industrijskim standardom, temveč jih velikokrat tudi presegajo.

3. Ponujamo izdelke najvišje kakovosti: da zagotovimo visoko dolgoročno vrednost in za vse naše stranke, naši izdelki nudijo daljšo življenjsko dobo od tržnega povprečja - in s tem odlično razmerje stroškov in učinkovitosti.

Prednosti našega sistemskega pristopa

Za zagotovitev visoko higienskega čiščenja je ključnega pomena, da je vsaka povezava v verigi enako močna: izdelki, znanje in uporaba. Z vsemi temi vidiki skupaj zagotavljamo, da pri sodelovanju z nami pridobite sistemski pristop za učinkovito čiščenje.

Učinkovito odstranite bakterije z našimi mikrovlakni

"Kadar imajo pacienti možnost izbire bolnišnice, je prvo merilo seveda kakovost in kvalifikacije zdravnikov. Toda kar 97% bolnikov izbere "čistost bolnišnične in bolniške sobe" kot drugo najpomembnejše merilo. "(Študija Bertelsmann, 2006).

Zaradi tega nudimo prevleke in tkanine na osnovi mikrovlaken, ki vodijo do višje ravni zmanjševanja bakterij. Neodvisni testi kažejo 99.99% odstranitev bakterij s pomočjo naših izdelkov brez dezinfekcijskih sredstev.

Poleg tega ima Vileda Professional vsa ustrezna zdravstvena spričevala za prevleke in krpe, ki imajo neposreden stik s površino. Nudimo tudi naš sistem enostopenskega čiščenja za občutljiva higienska območja ali območja brez dostopa do pralnice.