Vileda Professional čiščenje pisarn

Čisto delovno okolje za vaš uspeh

Čisto delovno okolje je zdravo. Toda v današnjih pisarnah je implementacija higiene na višjem nivoju: čistoča igra ključno vlogo pri produktivnosti, varnosti in morali - bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje delavca, zato je ključnega pomena za uspeh podjetja. To pa pomeni, da je povečanje učinkovitosti vašega čistilnega osebja ključnega pomena za vaš uspeh.

Ne glede na specifičnost pisarn - bomo skupaj z vami in vašim timom sodelovali pri oblikovanju prilagojenega pristopa čiščenja pisarn za potrebe zdravega delovnega okolja.

Pišite nam, za ponudbo po meri, ki ustreza potrebam vašega podjetja.

Profesionalni izdelki za večjo stroškovno učinkovitost pri čiščenju pisarn

Kljub velikemu tehnološkemu napredku v delovnem okolju se zahteve po čiščenju pisarn še niso zmanjšale. Pri tem sta prispevala dva trenda:

1. V pisarniških prostorih se uporabljajo novi materiali, sijoče in občutljive površine.

2. Dnevno čiščenje se integrira v vsakodnevne pisarniške procese.

Hkrati se nenehno povečujejo zahteve glede učinkovitosti, stroškov na kvadratni meter, enostavnosti uporabe in usposabljanja osebja. To pomeni, da morate vložiti več časa, kar pomeni tudi več denarja.

Ponujamo vam najučinkovitejša in ergonomska orodja za vaš namen dela. Tako, da jih podpremo s celovitim usposabljanjem, zagotavljamo nižje razmerje stroškov in učinkovitosti, za vaše potrebe.

Dosežite več z Vileda Professional

Zmanjšajte stroške čiščenja v času visokega števila zaposlenih

Čiščenje pisarn tokom dneva postavlja visoke zahteve tako za pripomočke kot za osebje. Najboljši rezultat čiščenja ne da bi posegali v poslovanje podjetja, je čarovnija. Če želite to storiti pravilno, mora biti vaše osebje dobro usposobljeno. Sledenje usposabljanju zelo nihajočega osebja zvišuje stroške in zmanjšuje produktivnost in učinkovitost. Rešitev: zmanjšajte stroške usposabljanja - in s tem celotne stroške vašega čiščenja - tako, da kupite izdelke, ki so enostavni za uporabo.

Vileda Professional ponuja preproste rešitve za čiščenje pisarn, da bi povečali učinkovitost čiščenja, kot je:

  • Čiščenje poslovnih stavb v dnevnih urah
  • Čiščenje miz
  • Čiščenje pisarniškega pohištva
  • Čiščenje občutljivih površin
  • Čiščenje sijočih površin

Obvadajte izzive, ki jih predstavljajo novi materiali

Novi materiali predstavljajo nove izzive za vaše osebje: Notranje oblikovanje v pisarnah je imelo trend do površin z visokim sijajem nad tlem. Ta zahtevajo specifične rešitve, ki jih tradicionalne metode čiščenja ne izpolnjujejo.

  • Veliko in zelo dolgotrajno čiščenje s krpo
  • Kontakt uporabnikov - kar ima mastno umazanijo in prstne odtise, ki jih je težko odstraniti
  • Premazi z visokim sijajem, zaradi česar so lise in umazanija dobro vidni

Ponujamo vam vse, kar potrebujete za hitro, učinkovito in varno čiščenje notranjih površin. Za steklene pregrade, nerjaveče jeklo, ogledala, mize, table in številne druge površine znotraj sodobnih pisarn.