UltraFlex Duo

Izdelki UltraFlex Duo

UltraFlex Duo

Sistem UltraFlex DUO je učinkovit novi sistem za brisanje Vileda Professional. V primerjavi z običajnimi mopi lahko UltraFlex DUO uporabljate obojestransko, kar ima za posledico časovno učinkovitejše čiščenje tal.

Izboljšajte učinkovitost s prehodom na nov dvostranski, enostaven za uporabo UltraFlex DUO. Enostaven za uporabo in prilagodljiv sistem brisanja prinaša večjo učinkovitost, higieno in donosnost naložbe na vsa področja vašega podjetja.

Neprekosljiva zmogljivost zahvaljujoč moči dveh

Sistem UltraFlex DUO prekaša enostranske krpe na vseh področjih in ponuja široko paleto prednosti:

  • Širok izbor mopov iz mikrovlaken
  • Visoko zmogljivo čiščenje
  • Enostavna uporaba– usposabljanje osebja ni potrebno
  • Primerno za vse nivoje higiene
  • Vse vrste talnih oblog

Podvojena hitrost

Zahvaljujoč sistemu UltraFlex DUO – čiščenje še nikoli ni bilo hitrejše. Zaradi dvostranskega mopa lahko očistite do 40 m², preden ga zamenjate ali ožemate. To je enako dvakratni površini enostranskega sistema. Poleg tega se lahko UltraFlex DUO idealno uporablja kot vnaprej pripravljen sistem na higiensko občutljivih območjih, kot so bolnišnične sobe ali v kombinaciji z ožemalnikom v prostorih z velikim pretokom, kot so menze.

Podvojena higiena

Vsi mopi sistema UltraFlex DUO, ki jih je uvedla Vileda Professional in so posodobljeni tako, da ustrezajo najnovejšim ekološkim standardom Nordic Swan in imajo certifikat za odstranjevanje do 99,99 % virusov in bakterij s talnih površin. Zahvaljujoč učinkovitosti čiščenja mopov iz mikrovlaken boste učinkovito odstranili tudi trdovratno umazanijo in madeže.

Mopi so zelo trpežni in pralni v pralnem stroju, zaradi česar so primerni za uporabo do 500-krat. Izdelki, kot sta UltraFlex Duo LoopMax in UltraFlex Duo MicroMax so na voljo z dodatnim robom, ki olajša pobiranje umazanije.

Dvojna prilagodljivost

Zahvaljujoč prilagodljivemu in širokemu naboru mopov lahko izberete izdelek, ki najbolje ustreza vašim individualnim potrebam, vrsti tal in higienski ravni. Mope UltraFlex DUO lahko vnaprej pripravite v vsakem mop boxu, kar zmanjša vaše stroške ob morebitnem nakupu novega vozička.

Dvojni vpliv

Zaradi enostavnosti sistema ni potrebe po dodatnem šolanju osebja, saj lahko sistem UltraFlex DUO  uporabljate z vsemi metodami čiščenja. Poleg tega lahko sistem enostavno namestite na vaše obstoječe vozičke, zaradi česar je odlična naložba, saj je potrebno kupiti le brisalne ploskve in krpe.

Izberite mop, ki ustreza vašim potrebam

Sistem Ultra Flex Duo se lahko uporablja s široko paleto različnih mopov, ki ponujajo vrsto prednosti:

  • Visoko zmogljiva moč čiščenja iz mikrovlaken
  • Različna vzdržljivost – popolnoma prilagodljiva vašim potrebam
  • Mopi z dodatnimi robovi ali dodanimi čistilnimi črtami
  • Za gladka in strukturirana tla
  • Nagrajen s certifikatom Nordic Swan Ecolabel

Kontaktirajte nas zdaj za pomoč in nasvete pri odločitvi, ali je sistem UltraFlex Duo prava izbira za vas.