new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional predstavlja

Krpo r-MicroTuff Swift in mop Swep r-MicroTech

Prvi reciklirani izdelki za čiščenje znamke Vileda Professional.


Trajnost je v središču naše korporativne dejavnosti. Na podlagi več kot 60-letnih izkušenj v podjetju želimo ponuditi več kot le rešitve za čiščenje, ki ohranjajo higiensko čiste lokacije in površine, ampak prispevajo pa tudi k čistejšemu planetu. Zato smo ustvarili povsem novo linijo izdelkov.

Vsi so trajnostno izdelani iz recikliranega poliestra in označeni z r. Ti vrhunski izdelki za čiščenje izpolnjujejo trajnostne vrednote – poganjajo jih inovativnost in odgovornost: Clean meets green*.

*Čisto se sreča z zelenim.

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

Prva reciklirana krpa za čiščenje znamke Vileda Professional. Krpa, izdelana iz 100% recikliranega poliestra, našim strankam zagotavlja enako vrhunsko moč in vzdržljivost čiščenja iz mikrovlaken, kot izdelek iz klasičnih vlaken. 2 0,5l plastenki, se uporabita pri izdelavi 1 krpr r-MicroTuff Swift, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost čiščenja in vzdržljivost – lahko jo operete do 500-krat.

Swep r-MicroTech mop

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech mop

Prvi enostranski in dvostranski mopi znamke Vileda Professional, ki vsebujejo reciklirane materiale. Izdelani so iz do 30 % recikliranega poliestra, našim strankam zagotavljajo enako vrhunsko učinkovitost čiščenja iz mikrovlaken, vzdržljivost in ergonomijo kot izdelki iz klasičnih vlaken. 3 in pol 0,5l plastenke se ponovno uporabijo pri izdelavi 1 Swep r-MicroTech mopa 50 cm,  brez ogrožanja učinkovitosti čiščenja in vzdržljivosti – vsako krpo lahko operete do 900-krat.

Neodvisni laboratorij je potrdil, da krpe r-MicroTuff Swift in mopi Swep r-MicroTech odstranijo do 99,99 % koronavirusa z vinilnih površin zgolj ob uporabi vode.

Krpa in mopi predstavljajo najvišjo učinkovitost čiščenja, vzdržljivost in trajnost, zato so bili nagrajeni z znakom Nordic Swan Ecolabel, ki poudarja, da je varna za uporabnike in okolje.

Ker trajnost pogosto ni očitna lastnost izdelka, uporabljamo našo oznako "Love It Clean", da poudarimo najbolj trajnostne izbire izdelkov, kot sta krpa r-MicroTuff Swift in krpa Swep r-MicroTech. Ta oznaka našim strankam pomaga slediti našim ambicijam za zmanjševanje odpadkov in naši zavezanosti povečanju recikliranja in varnosti.