Krpe za brisanje iz mikrovlaken

Krpe za brisanje – za visok standard čiščenja

Čiščenje poslovnih površin  sedaj ni več zgolj hitro in enostavno površinsko brisanje ampak veliko več. Vse površine in območja, kjer se nahajajo vaše stranke in zaposleni in vse površine, ki se jih dotikajo, morajo biti vsak dan temeljito očiščene, saj je samo tako lahko mogoče preprečiti širjenje mikroorganizmov. Pomembno je, da imate primerno orodje za čiščenje. Krpe za čiščenje Vileda professional nežno in temeljito očistijo površine, s čimer boste prihranili tako čas kot energijo.

Patentirana tehnologija microfiber, ki jo zagotavlja Vileda professional, omogoča sestavo krp iz najbolj finih mikrovlaken na trgu. To krpam vileda professional omogoča učinkovito čiščenje na higiensko občutljivih območjih. Številne krpe Vileda professional imajo neodvisne certificate o zagotavljanju odstranjevanja do 99,99% bakterij. Pri uporabi krp s kemikalijami (čistili, razkužili ipd.) podvojite zaščito, saj v enem učinkovitem postopku združite optimalno odstranjevanje in razkuževanje .

Vileda professional krpe za čiščenje odlikuje visoka vpojnost in trajnost. Preverite več o našik krpah za čiščenje in izvedite katera je najprimernejša za vas in vase potrebe!

Vileda professional krpe za čiščenje za vse vaše potrebe

Vse krpe VIleda professional so vsesranske in jih lahko uporabite za različne namene. Spoznajte raznolike lastnosti, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam, ne glede na mesto čiščenja in situacijo, kjer boste krpo uporabljali. Naš asortima je sestavljen iz higiensko ustreznih krp, ki so izdelane za profesionalno uporabo, t.j. splošno čiščenje stavb, pisarn, restavracij, hotelov, ustrezajo pa tudi potrebam, ki jih zahteva čiščenje v zdravstvenih ustanovah.

Pri izdelavi krp Vileda porfesional se testirajo različne kompozicije materiala, saj lahko v proizvbodnji le tako najdejo popolno razmerje za raznolike namene čiščenja. Prav zato Vileda professional ponuja najboljše:

 • Krpe za večkratno uporabo (pralne v pralnem stroju)
 • Krpe za enrkatno uporabo
 • krpe za splošno rabo
 • krpe za sušenje in poliranje posode
 • krpe primerne za uporabo v zdravstvenih ustanovah

Krpe za brisanje Vileda professional vam omogočajo čiščenje brez lis in ostankov umazanije tudi po dolgotrajni uporabi, saj se pri oblikovanju krpe še posebej posvetijo trajnosti v navezavi s številom pranj v pralnem stroju. Spoznajte več o krpah za večkratno uporabo, ki ponujajo številne prednosti in so primerne za različne načine in potrebe čiščenja:

 • Zelo učinkovito odstranjevanje maščobne umazanije tudi na svetlečih površinah
 • Učinkovito in higiensko čiščenje
 • Sestava iz neskončnih vlaken, ki omogoča čiščenje brez puščanja lis in delčkov krpe
 •  Odlična odpornost na pranje pri vsakodnevnem pranju

Krpe za brisanje so bile posebej izdelane tako, da so nežne do površin, kljub temu pa omogočajo odlične čistične rezultate. Za najboljši higienski postopek čiščenja uporabite sistem barvnega kodiranja. Za najboljše rezultate uporabite krpe za brisanje skupaj s čističnimi sistemi Vileda Professional in našimi profesionalnimi vozički za čiščenje.

VIleda professional krpe za brisanje za enkratni ali nekajkratno uporabo so zasnovane za različne naloge čiščenja in vam ponujajo vrsto lastnosti:

 • Izdelane iz najboljših mikrovlaken za vrhunsko čiščenje
 • Učinkovito odstranjevanje tudi maščobne umazanije
 • Posebne krpe ponujajo čiščenje brez ostankov lis
 • Certificirano odstranjujeno 99,9% bakterij in mikrobov
 • Zelo visoka vpojnost

Lastnost krp VIleda Professional se razlikujejo glede na uporabljen material krpe in način uporabe.

Naša edinstvena PVAmicro krpa združuje izjemno moč čiščenja mikrovlaken z izjemno vpojnostjo materiala PVA.

Večina naših krp je primernih za uporabo v metodi pred-priprave, šri čiščenju po metodi vedra in pa pri uporabi s pršilko. Prav tako jih je večina primerna za vsestransko uporabo.

Krpe Vileda professional imajo različne lastnosti, tako da lahko najdete popolno krpo za vase potrebe. Za posebne naloge se odločite za naše gobice, krpe za čiščenje oken ali krpe za prah in tako dosežite prav vedno popolen učinek čiščenja.

Preberite več o krpah Vileda Professional in najdite popolno za vaše potrebe!