Čistilni vozički - za praktično in učinkovito čiščenje

Čistilni vozički Vileda omogočajo lažje in učinkovitejše čiščenje velikih površin.

Javne površine, kot so poslovne stavbe, hoteli ali bolnišnice, so dostopne številnim ljudem vsak dan. Za vzdrževanje ustrezne higiene je profesionalno čiščenje bistveno in obvezno – zlasti na občutljivih območjih. Ekonomična zasnova je narejena posebej za vsakodnevno čiščenje, pri katerem sta funkcionalnost in učinkovitost ključna dejavnika za zadovoljivo opravljanje nalog.
Zato morate svojemu čistilnemu osebju zagotoviti učinkovito opremo, začenši s čistilnimi vozički Vileda, ki vam bodo pomagali izpolniti vse zahteve, potrebne za delo.

Prihranite čas in denar, saj čiščenje tal še nikoli ni bilo bolj učinkovito.

Enostavno čiščenje s čistilnimi vozički Vileda Professional

Da bi čistilno osebje delovalo učinkovito, mora biti čistilna oprema praktična in enostavna za rokovanje. Dober čistilni voziček je primerljiv s škatlo za orodje. Ponujati mora dovolj prostora za shranjevanje vseh čistilnih sredstev, potrebnih za učinkovito in temeljito čiščenje:

  • vedra
  • vrečke za odpadke
  • krpe
  • krpe
  • kemikalije in
  • ščetke

Prav tako je treba varno in sistematično skladiščiti velike količine čistilnih sredstev. Čistilni vozički pomagajo enostavno in priročno prenašati čistilne predmete na vse dele vašega spletnega mesta. Vozički so popolnoma združljivi z vedri in mop škatlami iz naših sistemov za brisanje. Različni predelki vam omogočajo ločevanje odpadkov od drugih izdelkov, medtem ko navpični nosilec za krpe varno shranjuje mope in prihrani prostor.

Vaše osebje za čiščenje ima težko delo, olajšajte ga z zagotavljanjem čistilnega vozička, ki jim olajša vsakodnevna opravila.

Čistilni vozički Vileda Professional

Naši čistilni vozički so zasnovani posebej za komercialno uporabo.

Imajo robusten kovinski okvir in so na voljo v različnih izvedbah, torej so opremljeni z različnimi dodatki in so na voljo v različnih velikostih. Uporabite številne možnosti shranjevanja, da bodo vaši čistilni predmeti varni in organizirani. Ne glede na to, za katere prostore želite uporabiti čistilne vozičke, boste našli ustrezno različico za vaše potrebe.

V okviru naše trajnostne linije nudimo tudi reciklirana vedra in škatle za krpe.


Poleg čiščenja nudimo vozičke za različne potrebe:

  • Vozički za hišnike
  • Gospodinjski vozički
  • Vozički za čiščenje bolnišnic
  • in dodatki za čiščenje vozička

Prednost podjetja Vileda za vas: lastni čistilni voziček lahko konfigurirate tako, da bo prostor za shranjevanje, ki ga potrebujete, posebej prilagojen vašim potrebam ali potrebam vašega objekta. Izkoristite prilagodljivost, ki jo ponuja konfigurator.

Preberite več o konfiguraciji Origo 2 − nove generacije čiščenja.

Prihranite čas in energijo: svojemu čistilnemu osebju in sebi omogočite lažje in učinkovitejše delo s čistilnimi vozički, ki zavzamejo malo prostora, nudijo udobno shranjevanje in vam dajejo profesionalen videz.

Naročite svoje čistilne vozičke zdaj!