Vileda Professional

V podjetju Vileda Professional razvijamo in izdelujemo vrhunske rešitve za čiščenje profesionalnih uporabnikov na različnih področjih uporabe, kot so zdravstvo, kontrolirana področja, čiščenje splošnih stavb in HoReCa čiščenje.
Z več kot 60 let izkušenj v poslu, v podjetju vemo, kaj potrebujejo profesionalni uporabniki v različnih okoljih in nudimo rešitve, ki jim pomagajo čistiti hitreje, učinkoviteje in z nižjimi skupnimi stroški. Pri Vileda Professional smo dnevno osredotočeni na načela trajnostnosti in inovacij pri čiščenju. S prodajnimi pisarnami v vseh večjih evropskih državah, v Severni Ameriki in Aziji - in s široko mrežo predstavnikov - smo prisotni po vsem svetu.

Inovacije pri čiščenju z mislimi na vas

Naša trdna zavezanost k vašemu uspehu

Naš cilj je, da vas naredimo uspešnega danes kot tudi v prihodnosti. To počnemo z izpolnjevanjem vaših trenutnih zahtev, medtem ko razmišljamo o tistih, ki bodo prišle.
Zato vam zagotavljamo visoko stopnjo standardizacije v metodah, sistemih in procesih v celotnem poslovanju - to mešamo z enako visoko stopnjo prilagodljivosti. S tem vam lahko pomagamo povečati ponudbo strank, svoj profil in učinkovitost vašega osebja danes in hkrati opremiti s sistemi za čiščenje, ki jih je mogoče preprosto prilagoditi, da ustrezajo potrebam jutrišnjega dne.
Ta vrsta prihodnosti je le del naše večje zavezanosti k odličnosti - v tehnologiji, inovativnosti in kakovosti naših izdelkov, procesov in storitev.

Naša stalna prizadevanja za izboljšave

Podjetja, ki počivjo na svojih lovorikah, bodo zagotovo zaostajala. Zat nenehno strmimo k izboljševanju in spreminjanju naših zmagovalnih idej, da postanemo še boljši pri tem, kar počnemo.
Naši prodajni predstavniki in inženirji aplikacij obiskujejo stranke, kjer so, pomagajo poiskati rešitve za njihove specifične potrebe, da bi čistili lažje, hitreje in učinkoviteje.
Naš sedež se nahaja v Weinheimju v Nemčiji, ki leži poleg Freudenbergovih raziskovalnih in razvojnih centrov.

Naše široko znanje o trgu

Poznamo vaš trg in njegove okoliščine. Razvili smo in izdelovali vodilne rešitve za čiščenje že več let. S
tem v mislih vam ponujamo še druge prednosti, ki poudarjajo naše kompetence in izkušnje s strokovnim
čiščenjem:
  • Izdelujemo izdelke za čiščenje različnih sektorjev čiščenja in imamo uspešne reference iz vsega sveta
  • Naše raziskave in razvoj potekajo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti ob uporabi patentiranih tehnologij
  • Ergonomija, funkcija in oblikovanje sta ključna področja v procesu razvoja izdelka
  • Naši izdelki zagotavljajo najboljšo učinkovitost in učinkovitost
  • Prizadevamo si za rešitve, ki podpirajo globalno trajnost
  • Blagovna znamka Vileda Professional je del Freudenberg skupine - globalne tehnološke skupine, ki dolgoročno krepi odnose do svojih strank in družbe z inovacijami prihodnosti.