Hygiene_Keyvisual_1920x550px.jpg

Preprečevanje okužbe je skrb vsakega posameznika!

Upoštevanje higienskih standardov z Vileda Professional

Sprejeti moramo dejstvo, da se mora prav vsakdo potruditi, da prepreči okužbo. Čisto in razkuženo okolje ni zgolj v interesu zdravstvenega sistema in zdravstvenih delavcev. V katerem koli sektorju delamo, se zadržujemo, porabljamo svoj čas, se moramo zavedati, da igramo ključno vlogo pri ohranjanju varnega okolja in  zdravja ljudi. 


Kaj pomeni “preprečevanje okužbe”? Vse dejavnosti, katerih namen je pretrgati verigo okužbe. To je pomembno pri vsakem higienskem postopku čiščenja, saj se s tem zaščiti vse, ki vstopajo v določen objekt. Mikrobi se namreč ne premikajo sami, pač pa so odvisni od: posrednega prenosa (ljudje, ki se dotikajo površin), neposrednega prenosa ( ljudi, ki pridejo v stik med seboj), pa tudi od drugih poti prenosa, kot na primer s kašljem, kihanjem in tudi s hrano. 

V zadnjih nekaj letih so v vseh sektorjih pričeli več pozornosti posvečati higieni in češčenju in tako se je povišal tudi higienski standard. Sedaj pa je pravi trenutek, da osvežimo smernice čiščenja, sprejmemo higienske ukrepe in posodobimo čistilno opremo. Tako bomo znatno zmanjšali tveganje za prenos okužbe v vaših prostorih.

Posvetite nekaj časa 4 pomembnim stvarem:
  • Pogostosti čiščenja
  • Protokolu čiščenja
  • Čistilni opremi
  • Ukrepom za osebno higieno

Vileda Professional predstavlja pomembne smernice  in nasvete o pravilnem vzdrževanju higienskih standardov in preprečevanju morebitnih okužb.

Nadzorovanje okužb z rešitvami, ki jih ponuja Vileda Professional

Micronquick_folding.jpg

Nadzorovanje okužb z rešitvami, ki jih ponuja Vileda Professional

Strokovnjaki za mikrofiber

Kot inovatorji, ko govorimo o tehnologiji in materialih, imamo možnost spreminjani mnoge vidike v naših življenjih in omogočiti prav vsem možnost preprečevanja okužb. Najpomembnejši vpliv v sektorju čiščenja ima prav mikrofiber. Kljub temu pa mikrofiber ne zadovolji potrebe pri vseh rešitvah. Sestava je skrivnost konsistentnosti visoko kakovostnega čiščenja (odstranjevanje tudi do 99,99% bakterij) in nizko uničljivost v širokem spektru površin čiščenja. Za čiščenje  zelo izpostavljenih območij priporočamo uporabo krp za enkratno oziroma nekajkratno uporabo. Te krpe namreč takoj po uporabi zavržemo in tako preprečimo navzkrižno kontaminacijo.
 

Več o kvaliteti naših produktov, o tem kdaj uporabiti kakšno metodo čiščenja in kako lahko preprečite okužbo lahko najdete tukaj.