Novo merilo med čistilnimi vozički: Vileda Professional predstavlja serijo Origo 2

Novi Origo 2 je najinovativnejši čistilni voziček, ki ga je Vileda Professional kadarkoli izdelala. Nova generacija zagotavlja izboljšano higieno, večjo učinkovitost, večjo varnost za uporabnikov in objektov, ter popolno integracijo tabličnih računalnikov in naprav za čiščenje z digitalno pomočjo.

Razviti, da bi zadovoljili spreminjajoče se izzive profesionalnega čiščenja, naj je to najhitrejše čiščenje velikih poslovnih stavb, strogi higienski standardi v bolnišnicah ali varnost na letališčih. Origo 2 iz podjetja Vileda Professional je pripravljen na vse, zahvaljujoč številnim inovativnim funkcijam.

Pokrov z gumbom za odpiranje, shranjevanje več pripomočkov, ločljivi satelitski vozički in edinstvena rešitev za shranjevanje računalniških tablic , ki uporabnikom omogoča ogled in odzivanje na potisna sporočila, so le nekateri od vidikov, ki govorijo v prid tem čistilnim vozičekom.

Za posebej velika področja čiščenja se lahko Origo 2 opremi tudi z dodatnim elektromotorjem. Zaradi svoje vsestranske zasnove lahko čistilna podjetja prilagodijo Origo 2 glede na njihove individualne potrebe. Obstaja pa tudi možnost uporabe recikliranih materialov, ki skrbijo za okolje.