VP_Virus-Removal_MicronSolo_1920x550.jpg

Štiri krpe iz mikrovlaken, ki iz površin odstranijo (corona)virus

Vse, kar počnemo, raste iz stalnega dialoga z našimi strankami. Na podlagi več kot 60-letnih izkušenj smo strokovnjaki za potrebe, izzive in pogoje v okviru profesionalnega čiščenja. Ta izkušnja nam omogoča, da razvijemo izdelke in ponudimo čistilne rešitve, ki presegajo pričakovanja naših strank in olajšajo njihovo vsakodnevno delo, učinkovitejše in varnejše.

​​​​​Z veseljem sporočamo, da je izjemna učinkovitost čiščenja naših vodilnih krp iz mikrovlaken znanstveno dokazana s strani neodvisnega testnega inštituta: štiri krpe iz mikrovlaken odstranijo do 99,86% korona virusa s površin*.

Štiri krpe iz mikrovlaken vključujejo formate za enkratno uporabo (MicronSolo in SafePlus MicronRoll) in za strojno pranje (MicronQuick in MicroTuff Swift), pri čemer vsaka krpa odstrani do 99,86% korona virusa s katere koli površine*. Oglejmo si podrobneje učinkovitost vsakega izdelka:


MicronQuick je pralni v stroju in dokazano odstrani 99,86% virusov s površin*. Izdelan je iz naših najboljših mikrovlaken, ki zagotavljajo vrhunske rezultate čiščenja – idealno za metode predpriprave ter prihranijo kemikalije, vodo in čas. 
 
MicroTuff Swifte pralni v stroju in dokazano odstrani 99,86% virusov s površin*. Trpežna pletena krpa iz mikrovlaken je narejena iz izjemno finih mikrovlaken, ki zagotavljajo zelo visoko učinkovitost čiščenja in vpijanje delcev. Vsaka krpa je zelo vpojna in odlična za razlitja.
 
MicronSolo & SafePlus MicronRoll so robčki iz mikrovlaken za enkratno uporabo in dokazano odstranijo 99,51% virusov s površin*. Združujejo vrhunsko učinkovitost čiščenja z odlično vpojnostjo in so na voljo v zvitkih ali kot posamezne krpice.

​​​​​Vsi štirje izdelki so na voljo z barvno kodo v štirih barvah, da se poveča higiena in zmanjša tveganje navzkrižne kontaminacije.

Prvi smo, ki vam ponujamo znanstveno preizkušene izdelke, ker verjamemo, da višja kot je higiena, ki jo vsi vzdržujemo, hitreje lahko zapustimo to krizo.

* Za celotno poročilo o preskusu se obrnite na Vileda Professional