Dokazana kakovost izdelkov

Izberite Vileda Professional

Nadstandardni produkti

Kot vodilni pri inovacijah imamo posebne standarde - to nas ločuje od drugih. Ne gre za enostavne in poceni izdelke brez embalaže - tudi za naše stranke ne. Tisto, kar dostavimo je individualno prilagojeno vašim zahtevam in potrebam.
Večino izdelkov so potrdili neodvisni testni inštituti - ponujamo le preizkušeno kakovost z dokazano trajnostjo in zanesljivostjo.

Kakovost nad produkti

Z vsako Vileda Professional rešitvijo vam ponujamo več kot samo izdelek: Čeprav lahko izdelke sčasoma
spremenimo, naše izkušnje in kompetence pri čiščenju ni mogoče enostavno izključiti. Zato se široka krog
zadovoljnih uporabnikov opira na:
  • Inovacijsko odličnost
  • strokovno znanje pri rešitvah za čiščenje
  • Učinkovitost izdelkov
  • Odlično razmerje med ceno in uporabnostjo

Vrednost nad stroški

Naša Vileda Professional kakovost se izplača: večja produktivnost, preprosta uporaba in higiensko čisti rezultat je ime igre - prihranite čas in denar.
Poleg tega so vsi naši izdelki močno osredotočeni na trajnost, saj želimo, da trajajo dlje kot primerljive rešitve. To pomeni manj novih nakupov in nižje skupne naložbe - ob ohranjanju minimalnega vpliva na okolje.

Delajte pametneje in ne težje

Ergonomskost nad osnovo

Dolgi delovni urniki čiščenja povzorčijo stres na človeško telo, naš cilj je, da ljudje delamo pametneje in ne težje: zato se spopadamo z ergonomijo na začetku raziskovalne in razvojne faze. Pripomočke lahko enostavno prilagajamo individualnim potrebam čiščenja. Ploskve in ročaji so dobili nagrado za izjemno ergonomsko obliko, zmanjšano težo in nizkim trenjem zmanjšujejo tveganje ponavljajočih se poškodb. Poleg tega vključujemo celovite treninge za ergonomsko ravnanje s proizvodi, da zagotovimo udoben pristop čiščenja brez dodatnih stresov na telo.