Durable_Wipes_News-Detail-Page-Image-Header-1920-x-550.jpg

Nova reciklirana krpa znamke Vileda Professional

Vodilna higiena in dezinfekcija iz mikronfiber, manj odpadkov PES in emisij CO2.

Vileda Professional je ustvarila popolnoma novo paleto krp, ki so narejene s 70 % recikliranimi vrhunskimi mikronvlakni – brez kompromisov glede učinkovitosti čiščenja in higiene. Vse to je del prizadevanj Vilede Professional, da pomaga  zmanjšati odtise svojih kupcev z zmanjšanjem odpadkov in emisij CO2 v celotnem procesu čiščenja.

Te, na novo razvite krpe bodo zagotovile odlične reciklirane čistilne rešitve za širok spekter zahtev kupcev, kot so: učinkovito odstranjevanje maščobne umazanije na vsaki površini, odlični rezultati čiščenja brez puščanja lis, do 99,99 % znanstveno dokazano odstranjevanje bakterij in virusov ter vrhunska odpornost. 

Podrobno se seznanite z novimi recikliranimi krpami za večkratno uporabo:

r-MicronQuick

r-MicronQuick

Odlična zmogljivost čiščenja iz mikronvlaken, izdelana iz 70 % recikliranega PES. Krpa za zelo učinkovito odstranjevanje maščobne umazanije na vsaki površini. Odstrani do 99,99 % bakterij in virusov, certificiranih s strani neodvisnega inštituta za testiranje. Odlična mikronvlakna ustvarjajo rezultate čiščenja brez puščanja lis in so idealna za metode predpriprave, da prihranijo kemikalije, vodo in čas.

r-MicronQuick kaže visoko vzdržljivost, najmanj 400 ciklov pranja. Na voljo je s 4-barvnim sistemom za preprosto razlikovanje in individualno prilagoditev vsakemu higienskemu sistemu.

r-MicronQuick  – nova reciklirana obstojna krpa znamke Vileda Professional. Narejena za nadaljnjo rast podjetja, hkrati pa prispeva k bolj zdravemu planetu: Lead with Less*.

*Vodi z manj (nami)