VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Okolju prijazne krpe in mopi– znak za okolje Nordic Swan

Vodilna oznaka za vodilne izdelke iz mikrovlaken

Lifecycle illustrates the impact of sustainable cleaning solutions on the sustainability cycle.

Certifikat  Nordic Swan je bil ustanovljen, da bi zmanjšal vpliv na okolje pri proizvodnji in porabi blaga – ter da bi strankam in profesionalnim kupcem olajšal izbiro najbolj okolju prijaznega blaga in storitev.

Zaloge za čiščenje na osnovi mikrovlaken z ekološko oznako Nordic Swan so med najboljšimi v svojem razredu glede na njihov okoljski profil. Celoten življenjski cikel, vključno z izbiro materiala, proizvodnimi postopki, embalažo, kakovostjo izdelka in samim delovanjem izdelka – vse je bilo upoštevano. Nagrajeni izdelki iz mikrovlaken so obsežno testirani glede njihove funkcionalnosti, to je odstranjevanja umazanije in prahu, odstranjevanja mikroorganizmov, vpojne sposobnosti, nepraskanja in dimenzijskih sprememb pri pranju in sušenju.

Od naše trajnostne izbire mopov do naših okolju prijaznih krp iz mikrovlaken – vsi naši izdelki, nagrajeni z Nordic Swan, izpolnjujejo te stroge zahteve v v vseh ustreznih fazah svojega življenjskega cikla in našim strankam pomagajo pri porabi manj kemikalij, vode, energije in drugih virov, s čimer ščitijo okolje in pridobitev odločilne konkurenčne prednosti.

Vsak izdelek Vileda Professional, nagrajen z oznako Nordic Swan

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

Vsak izdelek Vileda Professional, nagrajen z oznako Nordic Swan

  • kaže odlično učinkovitost čiščenja iz mikrovlaken in omogoča učinkovito čiščenje, tudi če se detergenti uporabljajo manj ali jih izpuščamo
  • odlikuje ga dolga obstojnost in zagotavlja nizke obratovalne stroške
  • ne vpliva na površine, na katerih se uporabljajo
  • je varen za uporabnika in okolje
  • jasno izpolnjuje vse stroge zahteve glede nevarnih snovi – tako v izdelku kot v njegovi proizvodnji

Spoznajte naše možnosti trajnostnega čiščenja in več izdelkov, nagrajenih z Nordic Swan:

Vsi naši okolju prijazni mopi in celoten izbor trajnostnih krp nosijo znak Nordic Swan Ecolabel, ki našim strankam pomaga izbrati blago in storitve, ki so najboljši za okolje. Trajnostna, okolju prijazna in enostavna za uporabo – poiščite svoj popoln Vileda Professional izdelek.