SprayPro

Izdelki SprayPro

SprayPro

SprayPro - ročaj z rezervoarjem

SprayPro je profesionalen sistem za čiščenje tal , ki je pripravljen za delo, pri katerem ne potrebujete veder in velikih količin delovnih raztopin. Samo napolnite ročaj z delovno raztopino in že imate pripravljeno vse kar potrebujete za učinkovito čiščenje različnih tal, stopnišč z le enim izdelkom.

Uporablja se lahko z vsemi Vileda Profesional sistemi za čiščenja tal. Hitro ga  prilagodite za vse vaše potrebe.

Enostaven za uporabo brez potrebnega dodatnega izobraževanja. Preprosto napolnite ročaj ( rezervoar) z delovno raztopino, zaprite pokrov in že lahko pričnete z delom. Za dodajanje vlažnosti le preprosto pritisnite na sprožilec in nadaljujete s čiščenjem. Primeren za uporabo profesionalnih in pol-profesionalnih uporabnikov. Le en izdelek za kompletno čiščenje brez velikih, veder, ožemalnikov in izgube časa z zamenjavo delovne raztopine in odpadnih voda.

Zaradi majhne velikosti idealen za področja, kjer je prostor za hrambo čistilnih pripomočkov omejen.

SprayPro - ročaj z rezervoarjem

SprayPro je idealen za uporabo pri splošnem čiščenju stavb, HoReCa področjih na različnih površinah tal. Ker sami kontrolirate nivo vlažnosti se lahko uporablja za vlažno, mokro in suho čiščenje.

Na voljo je široka izbira mopov za uporabo s sistemom SprayPro, s katerim boste lahko zlahka opravili še tako zahtevno čiščenje ne glede na področje uporabe, cenovne zmožnosti in kvaliteto čiščenja.