Picture's description

Sistem s krpo za tla

Objekti se razlikujejo glede na površino tal, strukturo, frekvenco pohodnosti, higieno, zdravje in varnostne zahteve, kjer en sistem navadno ni dovolj za vse vaše potrebe. Zato ima Vileda Professional odlične rešitve od vodilnih sistemov za predpripravo Swep, ali klasičnih sistemov kot so UltraSpeed Pro, UltraSpeed Mini in Močo. Z izbiro ustreznega sistema za vaše potrebe lahko dosežete boljši učinek čiščenja, ergonomičnost in nižje skupne stroške čiščenja.

Filtriranje
Metoda :
Tip brisal :
m2 na dan :

UltraFlex Duo

The easy to implement, flexible and attractively priced mopping system that brings increased efficiency, hygiene and ROI to all areas of your business.

Več

Swep sistem

Swep sistem je naš sistem čiščenja s predpripravo mopov, katerega naši kupci uspešno uporabljajo že več kot 40 let. Favorit čiščenja tal leto za letom pridobiva nove inovativne produkte.

Več

UltraSpeed pro sistem

Najboljši in najučinkovitejši sisitem čiščenja z vedrom in ožemalcem. Enostaven za uporabo pri čemer dodatno izobraževanje ni potrebno, pri čemer pa se lahko uporablja na vseh površinah. Za enostavna manjša čiščenja začnite z enovedrnim sistemom.

Več

UltraSpeed Mini

Narejen za čiščenja manjših površin. UltraSpeed Mini združuje ergonomičnost, učinkovitost in zdravstvene prednosti večjega UltraSpeed Pro sistema.

Več

CombiSpeed Pro

Sistem čiščenja tal z ravno ploskvijo sestavlja širok asortima mopov na žepke ali jezičke za uporabo na različnih tipih tal. Od najučinkovitejših mopov Trio mop in MicroSpeed mop in ekonomičnih mopov kot so Contract, Base..

Več

Express Pro - Velcro

Linija učinkovitih mopov gladkih ali franžastih za različna področja uporabe vključno s čiščenjem s predpripravo, spray metodo ali čiščenje prahu..

Več

SprayPro

SprayPro je professionalni pripomoček za čiščenje tal. Vlijte raztopino v ročaj in že imate vse kar potrebujete za čiščeje tal, stopnišč, v enem izdelku.

Več

UltraSpin Mini

UltraSpin Mini je enostaven za uporabo, namenjen čiščenju manjših površin. Sestavlja ga revolucionarni vrtljivi ožemalnik in mikro mop iz 100% mikrovlaken.

Več

SuperMop

Vileda Professional Močo ( Super mop) je kompakten sistem za uporabo manjših ali srednje velikih površin. Edinstvena sestava za boljšo manipulacijo z bakterijami.

Več

Krpe za tla

Visokokakovostne in dolgotrajne krpe, ter učinkovite krpe za enkratno uporabo, ki združujejo vse karakteristike Vileda Professional izdelkov.

Več

Brisanje prahu

Brisanje prahu je mogoče z krpami za enkratno uporabo ali pa s pranimi mopi. Nemenjeni so hitremu brisanju prahu ali dnevnem čiščenju manj umazanih površin.

Več