Metal Chassis Double Bucket Kit

Samostojno ohišje za dvojno vedro in stiskalnico Duo

Kompakten in funkcionalen nosilec vsega, kar je potrebno za učinkovito dvostransko čiščenje s ploskim mopom ter dvojnim vedrom in prešo.

Uporaba ožemalnika Duo Plus vam omogoča, da razširite prednosti naših vnaprej pripravljenih sistemov za brisanje Swep Duo in UltraFlex Duo s ponudbo stiskalnice za prostore z velikim pretokom, kot so menze.

Swep Duo je originalni vnaprej pripravljen ploščati sistem za brisanje, ki ponuja hitro, higienično čiščenje tal in sten že več kot 40 let! Ergonomska oblika preprečuje poškodbe zaradi obremenitev in omogoča učinkovito čiščenje tal s higienskim rezultatom čiščenja.

UltraFlex Duo je naš najnovejši dvostranski sistem za brisanje. Je enostaven za izvajanje, prilagodljiv in ima konkurenčno ceno, kar ima za posledico večjo učinkovitost, higieno in donosnost naložbe na vseh področjih vašega podjetja.

Kompakten in lahko vodljiv, da se prilega v vse čistilne omare, vendar vsebuje prostor za 2 x 22-litrska vedra, Duo Press ožemalnik in ploščata držala okvirja za krpo.