UltraFlex Duo Mop Frame

Patentiran obojestranski mop frame z možnostjo prostoročnega odstranjevanja mopa

UltraFlex Duo je dvostranski, enostaven za uporabo, prilagodljiv in cenovno dostopen dvostranski sistem za brisanje, ki prinaša večjo učinkovitost, higieno in donosnost naložbe na vsa področja vašega podjetja.

Dvostranski okvir UltraFlex Duo Mop Frame je ključ do odklepanja vseh teh prednosti. Postopek brisanja je preprost, samo povlecite jeziček, da odprete okvir in brez napora potisnite v trakove za pritrditev krpe. Za zapiranje samo pritisnite navzdol na obeh straneh, dokler ne zaslišite klika in ste pripravljeni na brisanje.

Higiensko "prostoročno" odstranjevanje rabljenih mopov brez dotika je enako enostavno, samo držite okvir nad vrečo za perilo in povlecite jeziček, da odprete okvir in odstranite krpo. Za popoln nadzor uporabite vgrajeno lovilo za krpo in počasi spustite v vrečo za perilo.

Poleg tega, ker je okvir dvostranski, ga je mogoče uporabljati na obeh straneh, kar prinaša prednosti tako v higieni kot pri hitrosti čiščenja. Na primer v bolnišnični sobi za bolnike lahko ena stran očisti posteljni del, druga pa pripadajočo sanitarno sobo. Ali pa na večjih površinah lahko očistite do 40 m2 pred menjavo.